Public Spaces Revamp, Table Mountain Aerial Cableway Office

View Project Details

Introduction

The Table Mountain Aerial Cableway Offices contracted us to complete an overhaul of their public spaces which included primarily the stairwell areas to improve the aesthetics for their large team of staff and to create a more favourable work environment for them.

Design brief

The Table Mountain Aerial Cableway Offices contracted us to complete an overhaul of their public spaces which included primarily the stairwell areas to improve the aesthetics for their large team of staff and to create a more favourable work environment for them.

Outcome

\

Photo’s & Design concepts before, after and during the project

Public Spaces Revamp, Table Mountain Aerial Cableway Office

Introduction

The Table Mountain Aerial Cableway Offices contracted us to complete an overhaul of their public spaces which included primarily the stairwell areas to improve the aesthetics for their large team of staff and to create a more favourable work environment for them.

Design brief

The Table Mountain Aerial Cableway Offices contracted us to complete an overhaul of their public spaces which included primarily the stairwell areas to improve the aesthetics for their large team of staff and to create a more favourable work environment for them.

Outcome

\

Full Project Gallery

Follow Us on Social Media